Onderhoud = Behoud

U bent eigenaar van een woning of bedrijfspand, dan ontkomt u er niet aan… onderhoud!!! Zeker bij de wat oudere panden gaat dit onderhoud wat verder dan alleen maar een schilderbeurt. Delen van kozijnen of totale kozijnen moeten worden vervangen, hetzelfde geldt voor houten boeidelen en plafonds van goten en overstekken. Of de houten gevelbekleding. Zelfs het vervangen van dakpannen of de complete dakconstructie is bij ons in goede handen.

Advies

Bij het vervangen van diverse onderdelen kunnen de nodige keuzes worden gemaakt waarbij wij u graag van advies willen dienen. Wilt u onderhoudsarme materialen zoals kunststof toepassen of leent het pand zich er niet voor en moet alles in oude authentieke stijl.

Afhankelijk van uw eigen wensen bespreken wij tijdens de opname ter plekke de mogelijkheden. Vervolgens werken wij de werkzaamheden uit in een omschrijving, eventueel met bijbehorende tekeningen.

Door deze manier van werken weet u van te voren waar u aan toe bent. Goed onderhoud betekent langer plezier van uw woning en behoud van de waarde van het huis.